Nye og brugte biler til salg hos LP-Biler

Vi sørge altid for at have et godt udvalg af nye og brugte biler på lager. Skulle du være i tvivl om hvilken bil der passer dine kørsels behov bedst, kan du trygt lade dig rådgive hos os. Vi har mange års erfaring indenfor bilbranchen, og vi hjælper hjertens gerne med at finde den rigtige bil til dig.
Har du dog allerede besluttet dig hvilken bil du vil have, og indgår den ikke i vores sortiment længere nede på siden, er det selvfølgelig også noget vi kan finde ud af. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til LP-Biler, og tage en snak med vores sælger, vi vil derfor gøre vores bedste for at finde den rigtige bil til dig. Om det er en brugt eller ny bil du er interesseret i er ikke problem.
For os gælder det om at du får den rette bil, og kan se tilbage på et godt køb.

Altid klargjorte biler

Inden vores biler bliver sat til salg gennemgår de en omfattende klargøringsproces, vi kan derfor altid garantere at står skarpt, når de bliver sat til salg.
Vores biler er total klar til brug, du finder derfor ikke nogle biler med fejl. Du slipper derfor for de typiske bekymringer der er i forbindelse med et køb af brugte biler.
Er du blot interesseret i at få din egen bil klargjort er dette også noget vi sagtens kan ordne.
Skulle du have spørgsmål i forbindelse med købet hos os, kan du altid tage kontakt og spørger, uanset om det er tekniske spørgsmål om bilen eller spørgsmål omkring finansiering.

Intet indhold fundet


Der tages forbehold for indtastnings- beregningsfejl